Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Wkret Met - Цени - Продажби

Screw-Met, е най-големият производител на крепежни елементи в Полша и в Централна - Източна Европа. Тя доставя на клиенти главно пластмасови крепежни елементи за изолация, универсални дюбели за външна изолация, закалени винтове, самопробивни винтове, части за гипсокартон. Една от основните групи на производството на изолационни ключове са предвидени да се фиксира топлоизолацията на фасади на къщи, която е основен елемент от производството на компанията.

Виж още

Няма намерени резултати

Започването на компанията Screw-meth датира от 1990 година. Създадена като продължение на семейния бизнес, който произвежда пластмасови компоненти. Първоначално той е бил малък завод, разположен на 300 квадратни метра, само с няколко производствени машини и малки съоръжения за съхранение.

Интензивното развитие на Screw-meth започва през 1992 година, когато компанията приема името  Screw-meth и започва да инвестира в подобрения. Закупени са други машини за производство на компоненти, изработени от пластмаса и няколко валцови мелници. Добавен е и ново производствено хале и складови продукти, което от своя страна позволява  производство на три смени и бързо изработване на елементи, които са най-търсените от клиентите. Следващите години има непрекъснато развитие, значително разширяване на машинната база (включително пещи за закаляване), което позволява да се прилагат нови технологии в производството на крепежни елементи и увеличаване на капацитета. Това обаче не спира и в края на деветдесетте години започна за изграждането на най-големите и най-модерни производствени съоръжения за закрепващите техники в Централна и Източна Европа. Това е хале, което след това формира, покрити 10 хиляди m2 използваемо пространство. Покупка на най-високо качество на машини за леене под налягане, наред с другото, Krauss Mafei, Demag, Arburg, спомогна за увеличаване на ефективността и качеството на продукцията.