Уред за правене на хляб FIRST FA-5152-WI Уред за правене на хляб FIRST FA-5152-WI Хлебопекарна с 12 програми и капацитет 750 - 1250 гр
M038630
Хлебопекарна MUHLER MBM-1502 850 W Хлебопекарна MUHLER MBM-1502 850 W Уред за правене на хляб
M038285
Намаление -26%
до 31.08.2019г.
Хлебопекарна MUHLER MBM-1002 550 W Хлебопекарна MUHLER MBM-1002 550 W Уред за правене на хляб
M038255
Хлебопекрана Orion Хлебопекрана Orion Хлебопекрана Orion
M038171
Хлебопекарна Gorenje BM900WII 550 W Хлебопекарна Gorenje BM900WII 550 W Уред за правене на хляб с 15 програми
M033975
Хлебопекарна Gorenje BM900BKC 550 W Хлебопекарна Gorenje BM900BKC 550 W Уред за правене на хляб с 15 програми
M033974
Хлебопекарна Gorenje BM1200BK 800 W Хлебопекарна Gorenje BM1200BK 800 W Уред за правене на хляб с 12 програми
M033973
Хлебопекарна Gorenje BM1600WG 850 W Хлебопекарна Gorenje BM1600WG 850 W Уред за правене на хляб с 16 програми
M033972
Хлебопекарна Gorenje BM1400E 815 W Хлебопекарна Gorenje BM1400E 815 W Уред за правене на хляб с 12 програми
M033971
Уред за правене на хляб First FA-5152-3 850 W Уред за правене на хляб First FA-5152-3 850 W Хлебопекарна с 12 програми
M030438
Уред за правене на хляб First FA-5152 850 W Уред за правене на хляб First FA-5152 850 W Хлебопекарна с 12 програми
M030437
Хлебопекарна First FA-5152 850 W Хлебопекарна First FA-5152 850 W Уред за правене на хляб с 12 програми
M024463
Хлебопекарна Rohnson R 2092 Хлебопекарна Rohnson R 2092 Уред за печене на хляб
M024400
Уред за правене на хляб First FA-5152-2 800 W Уред за правене на хляб First FA-5152-2 800 W Хлебопекарна с 12 програми
M021328
Уред за правене на хляб First FA-5150-2 610 W Уред за правене на хляб First FA-5150-2 610 W Хлебопекарна с 12 програми
M021327
1 - 15 от 15