За нас

 

 

Megahome.bg индустриален мегапортал

 

 

Конкурентни цени

 

 

  • В MEGAHOME.BG е Вашият онлайн партньор за бизнеса и дома, с над 18 000 продукта за Офиса, Дома, Градината и Домашния майстор.
  • ДОСТАВЯМЕ стоките до 48 часа и ЗАПЛАЩАТЕ при доставката им.
  • НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да поискате ОТСТЪПКА за КОЛИЧЕСТВА или да Ви предложим БИЗНЕС ПРОФИЛ.
  • В MEGAHOME.BG се стараем да реализираме всички Ваши поръчки и да направим пазаруването Ви по-лесно
  • Можете да се възползвате от нашата богата гама продукти, добро обслужване и експресна доставка на другия ден.
  • В каталога сме подбрали стоки като: бои и лепила, машини и инструменти, мебели и обзавеждане и много други.
  • За Ваше удобство сме оставили филтри, които ще Ви помогнат да отделите само желаните от Вас продукти.

 

 

 

  

 

Инструменти и ел.консумативи

 

  • Каталога на MEGAHOME.BG е изработен специално за улеснение на всеки един клиент. С него лесно ще откриете своят продукт. Разделянето на продуктите на категории и филтрирането им прави търсенето много лесно и удобно.
  • В MEGAHOME.BG ще намерите продукти от всякакво естество, гарантираното разнообразие и качество на предлаганите от нас продукти ще направят Вашето пазаруване много лесно.

 

 

Водещи мрежи за доставка

MEGAHOME.BG е Вашият онлайн партньор за бизнеса и дома, който е лесно достъпен за клиенти от всяка точка на България. В малките градове и села няма хипермаркети и магазини откъдето да си закупите всичко необходимо за Вашия дом, градина или строителен обект. Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия за целта продукт и ще организираме доставката му до дома Ви в удобно за Вас  време. Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт. 

 

Качеството и разнообразие

Ние разбираме, че Вие имате нужда от качествени продукти на които можете да разчитате - продукти, които са трайни и устойчиви. Затова се стараем да работим с фирми, който ни снабдяват с висококачествени продукти от най-доверените марки в бранша. В каталога на MEGAHOME.BG има за всеки по нещо - от инструменти за домашния майстор, висококачествени материали и професионални машини с доказано качество до всичко необходимо за оборудване и декорация на Вашия дом. 

 

Конкурентни цени

За MEGAHOME.BG конкурентните цени са от най-голямо значение. Ние редовно следим тенденциите на пазара за да гарантираме, че ще Ви предложим най-голямото разнообразие на най-добра цена.

 

Качеството и разнообразие

 

 Извесни марки консумативи и инструменти

 

X