Кафемелачка 160 W FIRST FA-5482-2-CR Кафемелачка 160 W FIRST FA-5482-2-CR Машина за кафе
M044218
Кафемелачка 160 W FIRST FA-5482-2-BA Кафемелачка 160 W FIRST FA-5482-2-BA Уред за мелене на кафе 65 гр
M044155
Кафемелачка Tescoma Handy Кафемелачка Tescoma Handy Ръчна кафемелачка
M040700
Намаление -7%
до 30.04.2020г.
Кафемелачка Rohnson R-942 Кафемелачка Rohnson R-942 Уред за смилане на кафе Rоhnson
M039982
Намаление -10%
Кафемелачка Елеком ЕК-8832 B Кафемелачка Елеком ЕК-8832 B Машина за смилане на кафе
M038828
Намаление -10%
Кафемелачка Елеком ЕК-8833 D Кафемелачка Елеком ЕК-8833 D Машина за смилане на кафе
M038827
Намаление -20%
Кафемелачка FIirst FA-5480 100 W Кафемелачка FIirst FA-5480 100 W Машинка за мелене на кафе с капацитет 100 гр
M030483
Намаление -20%
Кафемелачка 2 в 1 First FA-5486 200 W Кафемелачка 2 в 1 First FA-5486 200 W Кафемелачка и чопър с капацитет 70 гр
M021251
Намаление -20%
Кафемелачка First FA-5485-3 150 W Кафемелачка First FA-5485-3 150 W Машинка за мелене на кафе с капацитет 50 гр
M021250
1 - 10 от 10