Чаши - Цени - Продажби

1 - 23 от 23
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Декантер и чаши 6 броя Bohemia Royal 590 мл Декантер и чаши 6 броя Bohemia Royal 590 мл Комплект от чаши за вино и декантер
M040992
Намаление -7%
до 30.01.2020г.
Чаша 630 мл Spiegelau Style 4 броя Чаша 630 мл Spiegelau Style 4 броя Комплект от чаши за вино
M040981
Намаление -7%
до 30.01.2020г.
Чаша 440 мл Spiegelau Style 4 броя Чаша 440 мл Spiegelau Style 4 броя Комплект от чаши за вино
M040980
Намаление -7%
до 30.01.2020г.
Чаша 240 мл Spiegelau Style 4 броя Чаша 240 мл Spiegelau Style 4 броя Комплект от чаши за шампанско
M040979
Намаление -7%
до 30.01.2020г.
Сервиз за кафе Bormioli Parma 12 части Сервиз за кафе Bormioli Parma 12 части Чаши за кафе с чинийки
M040975
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Чаша Bohemia Royal Martina 6 броя х 395 мл Чаша Bohemia Royal Martina 6 броя х 395 мл Комплект от чаши за бира
M040963
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Чаша Bohemia Royal Martina 6 броя х 590 мл Чаша Bohemia Royal Martina 6 броя х 590 мл Комплект от чаши за вино
M040962
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Чаша Bohemia Royal Martina 6 броя х 450 мл Чаша Bohemia Royal Martina 6 броя х 450 мл Комплект от чаши за вино
M040958
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Мерителна кана Tescoma Delicia 1 л Мерителна кана Tescoma Delicia 1 л Кана за течности
M040452
Сет за кафе Lancaster Red Line Сет за кафе Lancaster Red Line Сервиз за кафе от бял порцелан 15 части
M038801
Сет за кафе Lancaster Rainbow Сет за кафе Lancaster Rainbow Сервиз за кафе от бял порцелан 15 части
M038799
Термо чаша Lancaster Дърво бяло Термо чаша Lancaster Дърво бяло Термо чаша 470 мл
M038790
Комплект 2 чаши с 2 чинийки Lancaster Дърво Комплект 2 чаши с 2 чинийки Lancaster Дърво Комплект от две чаши с чинийки
M038789
Термо чаша Lancaster Дърво Термо чаша Lancaster Дърво Термо чаша 470 мл
M038788
Комплект 2 броя чаши с чинийки Lancaster Дърво Комплект 2 броя чаши с чинийки Lancaster Дърво Комплект от две чаши с чинийки
M038787
Комплект 2 чаши мъг Lancaster Котки Комплект 2 чаши мъг Lancaster Котки Комплект от 2 чаши
M038786
Термо чаша Lancaster Черна котка Термо чаша Lancaster Черна котка Термо чаша 470 мл
M038785
Комплект чаша и чайник Lancaster Котки Комплект чаша и чайник Lancaster Котки Сервиз за чай
M038784
Комплект 2 чаши Lancaster MUG класик Дърво Комплект 2 чаши Lancaster MUG класик Дърво Комплект от 2 чаши
M038783
Комплект буркани със сламка, 4 бр. Inart Комплект буркани със сламка, 4 бр. Inart Стъклени буркани със стойка
M035286
Керамични чаши с лъжички, 2 бр. Inart Керамични чаши с лъжички, 2 бр. Inart Комплект чаши
M035279
Ритуални чаши, 2 бр. Inart Ритуални чаши, 2 бр. Inart Чаши ритуални
M035224
1 - 23 от 23