Солници и захарници - Цени - Продажби

1 - 12 от 12
Мелничка за черен пипер 40 см. ВЕНГЕ Мелничка за черен пипер 40 см. ВЕНГЕ държвена мелничка за пипер цвят Венге
M040903
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Солници Tescoma Club с клечки и салфетник Солници Tescoma Club с клечки и салфетник Салфетник със солници и клечки за зъби
M040625
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Солници Tescoma Club и салфетки Солници Tescoma Club и салфетки Салфетник със солници
M040599
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Солници Tescoma Club и клечки за зъби Солници Tescoma Club и клечки за зъби Стоманени солнички
M040587
Намаление -6%
до 30.01.2020г.
Солници на стойка 2 броя Tescoma Club Солници на стойка 2 броя Tescoma Club Солнички от стомана
M040513
Захарница GRIGIO Regent inox Захарница GRIGIO Regent inox Съд за захар с капак
M033641
Комплект за подправки CADIZ, 5 части Regent inox Комплект за подправки CADIZ, 5 части Regent inox Комплект за подправки с поставка
M033612
Комплект диспенсъри за захар и за кафе Meliconi Inox Комплект диспенсъри за захар и за кафе Meliconi Inox Сет дозатор за кафе и дозатор за захар от неръждаема стомана
M028426
Метална пудриера Ø 7 х 9 см AN 04-2032 Метална пудриера Ø 7 х 9 см AN 04-2032 Пудриера за захар, сол или червен пипер
M021836
Мелница за черен пипер дървена 30 - 40 см AN Мелница за черен пипер дървена 30 - 40 см AN Мелничка за черен пипер
M021832
1 - 12 от 12