Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др

(Електронен уред работещ на батерии покриващ до 4 декара)
Изчерпана наличност
Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др-megahome.bg Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др-megahome.bg Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др-megahome.bg Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др-megahome.bg Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др-megahome.bg Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др-megahome.bg
 • Каталожен номер: M040176
 • Код на производителя: 4325-432-10
 • Изчерпана наличност!
 • Марка: Pest-Stop
 • Тегло: 1.4 кг.
Вижте всички Уреди против птици
Оценка на клиенти:
112.00 лв.
Цени за доставка
Връщане на стока
Описание и характеристики

Птицегон за прогонване на Врабчета, Косове, Пчелояди, Врани и др представлява електронен уред, който служи за прогонване на птици чрез излъчване на звукови сигнали на батерии. Сигнализацията излъчва звуци от жищни птици, като сокол и мишлов, както и подплашено ято и крясък на гларуси. Действието на електронното устройство е ефективно срещу врабчета, косове, скорци, лястовици, гълъби, врани, свраки, пчелояди. За тях излъчваните звукови сигнали създават асоциация за страх, сплашват ги и те напускат територията, защитавана от уреда. Причина за прогонването на вредителите е че в естествената си среда това е сигнал за заплаха от нападение и изяждане. Средството против наличие на врабчета, косове и други неприятели е широко приложимо и може да бъде използвано за предпазване от летящи вредители както в домашни условия, като градина и двор, така и при лозови масиви, складове, пристанища, обработваеми земи със земеделски култури. Птицегонът, служещ за защита от косове, врабчета и други вредители, е електронен уред, който работи с 4 броя батерии LR14-C, които не са включени към комплекта. За предпазването на бутоните за управление, те са позиционирани под капака на батериите, където са неприкосновени от влиянието на лошите атмосферни условия и наличието на вода. Монтирането на ултразвуковия уред е лесен и се осъществява по два начина. Може да бъде позициониран на стена, кол или друго статично приспособление на територията на периметъра, който искате да бъде охраняема. Това се извършва посредством стенен монтаж. За целта има приложен в комплекта държач, чрез който да осъществите прикрепянето на птицегона. Другият вариант е наземно поставяне чрез забиване в земята. Този начин на монтиране се извършва посредством кол, който отново е предоставен в комплекта на устройството.

Забележка: ако гълъбите и врабчетата, които искате да прогоните, не са диви животни, а социални такива, които не познават заплахата от хищните птици, те няма да се изплашат веднага от звуковия сигнал на птицегона. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици. В извънредни случаи, обаче, той може да продължи до 3 месеца.

Основни характеристики:

 • Захранване: 4 броя батерии LR14-C (не са включени в комплекта)
 • Покритие: ок. 120 кв.м
 • Влияние: до 4 декара
 • Настройки режим на звука: 4 вида
 • Настройки вида на звука: 3 вида
 • Комплектът съдържа: ултразвуковото устройство, държач за монтиране на стена и кол за забиване в земята
Все още няма ревюта

Добави ревю

Изпрати коментар
Звуков електронен апарат за прогонване на... Птицегон за врабчета, пчелояди, врани, свраки, косове, скорци
Стационарен звуков уред за прогонване на вредни... Звукови електронни апарати против птици
ПЛАШИЛО ЖЪЛТО ХИЩНО ОКО ЗА ГЪЛЪБИ, ВРАБЧЕТА,... ВРАНИ, КОСОВЕ, ГЪСКИ,ПАТИЦИ, ЧАЙКИ И ДР., ДИАМЕТЪР 40 СМ
Двустранна холограмна лента прогонваща птици .... Лента прогонваща гълъби, врабчета, скорци, косове, пчелояди
Птицегон ултразвуков соларен уред Уред против нежелани птици покриващ 150 кв.м.
Стационарен уред за защита от птици BIRD CHASER® Уред за защита от птици
Стикер за защита на прозорци/стъкла от сблъсък... Стикер за защита от птици