Хладилна витрина за сухо зреене на месо DRYAGED MASTER 125 CASO

(Хладилна витрина)
  • Каталожен номер: M068642
  • Код на производителя: CAS.690
  • В наличност!
  • Тегло: 65 кг.
Вижте всички Уреди за кухнята
Оценка на клиенти:
3490.00 лв.
ВЗЕМИ НА ИЗПЛАЩАНЕ
от 343.53 лв./месец
Цени за доставка
Връщане на стока
Описание и характеристики

Хладилна витрина за сухо зреене на месо DRYAGED MASTER 125 CASO е уред, които е подходящ за използване в професионални среди. Какво означава Dry Aging (зреене чрез изсушаване)? Dry Aging – високото изкуство на облагородяване на месото. Говеждото месо се нуждае от зрелост. А зреенето има нужда от време. Dry Aging–в превод „зреене чрез изсушаване“– е традиционният метод, чрез който месото узрява по един изключително нежен начин, изпълвайки се с интензивен вкус. Технология, благодарение на която от десетилетия насам говеждото достига до своята мислимо най-високата степен на облагородяване. Понеже идеалният стек не се нуждае от нови начини за приготовление, а от един едновременно нов и стар процес на зреене. Зреенето на месото чрез изсушаване, Dry Aging, е най-старият метод на зреене на месо изобщо. Според този метод месото се окачва за определен период от време при контролирана температура, влажност и качество на въздуха. Месото се оставя да зрее на спокойствие и вместо да отлежава вакуумирано в пластмасово фолио, то прави това, което месото най-много обича да прави –да диша. В знак на благодарност узрялото чрез изсушаване и по този начин облагородено месо ,ни дарява с един неповторим и силен аромат. ДОБРЕ УЗРЯЛО КАТО В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ. ПРЕПОРЪКИ за зреене: месото зрее при приблизително около 85 % влажност на въздуха и температура от + 2 0C от 3 до 4 седмици.ПРЕПОРЪКИ за сушене на месо: при приблизително около 72 % влажност на въздуха и температура от + 12 0C. В идеалния случай ви е нужна температура между 10° и 15°C. Този температурен диапазон е решаващ. При над 15°C създавате среда, която бактериите обожават (и това не е нещо добро). Под 10°C процесът на сушене се забавя убийствено много, което повлиява на активността на водата. Нека не навлизаме твърде много в технически детайли, но активността на водата е важна. Затова поддържайте температурата между тези две стойности. Точно като температурата, влажността има идеална степен. Тя е някъде между 70 и 75 процента. Мускулите имат водно съдържание около 75%, така че за да се получи пълноценно сушене, трябва да поддържате влажност под това ниво. Но ако тя слезе под 70%, ще изсушити външността на месото, което не позволява на влагата в мускулната тъкан да се изпари, причинявайки разваляне. Ако влажността е твърде висока — както и бихте предположили — създавате условия за размножаване на нежелани типове бактерии. Висококачествена хладилна витрина с с компресорна технология на охлаждане предназначена за сухо зреене Dry Aged на месо. С модерен външен дизайн и вътрешна високо прецизна, усъвършенствана технология, защото майсторството отговаря на високите технологии . Перфектният избор на сухото стареене.

Основни характеристики:

  • Консумирана мощност: 140 w
  • Захранване 220-240V~, 50Hz
  • Модел: CASO DryAged Master 125
  • Каталожен номер: CASO 690
  • Размер на витрината без дръжки за захващане: 595x825x590 mm
  • Размер на витрината с дръжки за захващане: 597x825x640 mm
  • Тегло хладилна витрина : 56 кг
  • Материал: неръждаема стомана
  • Опция дезинфекция на камерата: ДА
  • Налично осветление на камерата: ДА
  • Опция за контрол на влагата: 50 – 85 %
  • Температурна зона: 1
  • Компресорна охлаждаща технология
  • Стъклена врата с UV-изолация
  • Сертификат: GS/CE


Все още няма ревюта

Добави ревю

Изпрати коментар
Мерителна кана с 2 броя приставки за цитруси... Пластмасова кана с приставки в различни цветове
Електрически водонагревател Cascada DO-5 (Стоящ смесител с нагревател Cascada)
Сокоизтисквачка Елеком ЕК 701 Уред за изстискване на сок
Кана за мляко на пяна Diplomat DMF-777S Кана за мляко на пяна
Месомелачка BXMM1000E Black and Decker Уред за мелене на месо
Ръчна месомелачка №32 ЕК-032М Ръчна месомелачка
Приставка за рязане Rohnson R-5433T Приставка за доматено пюре, сок и пресоване на плодове/зеленчуци
Електрическа мелничка кафе ядки и подправки... Електрическа мелничка за кафе, ядки и подправки