Професионална камерна машина за вакуумиране Bartscher 300747
- В наличност
 - Артикулен номер: M064198
 - Марка: Bartscher
 - Тегло: 14 кг.
 
Описание и характеристики
Професионална камерна машина за вакуумиране Bartscher 300747 е подходящ уред за професионално използване със средно голяма натовареност м андри - вакуумиране на сирена и кашкавали на порции за продажба в търговски обекти. Кланици и месарници - вакуумиране на различни видове месо, колбаси, кайма и др. пресни или термично-обработени месни продукти. Ресторанти, заведения, хотели - за разпределяне на продукти за една порция от ястията, предлагани в менюто, бързо, икономично и ефективно приготвяне по поръчката. Машината за вакуумиране е предназначена само за опаковане под вакуум на хранителни продукти или други предмети, и за мариноване на подходящи за целта храни.
Основни характеристики:
- Компактна, професионална, камерна машина за вакуумиране
 - Корпус и камера - изработени от висококачествена стомана, цвят - сребрен/черен
 - Капак - изработен от стъкло и неръждаема стомана
 - Професионална вакуумна помпа - 60 литра / минута
 - Функции: комбинирано вакуумиране и уплътняване, ръчно запечатване, мариноване
 - Контрол на процеса на вакуумиране: таймер
 - Регулиране на интензитета на вакуумиране;
 - Дължина на уплътнителната лента: 300 мм;
 - Брой на уплътнителните шевове: 2
 - Време за вакуумиране: 20 - 99 секунди. Регулирана настройка на отпечатването: 3 - 6 секунди;
 - Дигитален дисплей;
 - Превключвател ON / OFF (Вкл./Изкл.)
 - Индикаторни светлини: комбинирано вакуумиране и уплътняване/запечатване/мариниране / ON / OFF / отмяна;
 - Преимущество: проследяване на налягането с манометър и скоба за придържане при вакуумиране на пликове;
 - Гаранция: 24 месеца
 - Размери: Ш 375 х Д 440 х В 271 мм
 - Размер на камерата: Ш 305 х Д 320 х В 90 мм
 - Тегло 14 кг
 - Скорост на вакуумиране: 60 литра / минута
 - Мощност: 350 W
 - Характеристика на електрическата мрежа: 220-240 V / 50 Hz
 - Включени: 30 броя пликове 280x330 мм
 - Манометър за насочване на налягането при вакуумиране
 

Коментари (0)
Добави коментарОтказДобави ревю