Bosch - Ръчни инструменти

1 - 3 от 3
Пистолет за лепене Bosch PKP 18 E Пистолет за лепене Bosch PKP 18 E Пистолет за лепене Bosch PKP 18 E 0,35 кг
M017088
Пистолет за лепене Bosch GKP 200 CE Пистолет за лепене Bosch GKP 200 CE Пистолет за горещо слепване 500 W
M016854
Изчерпана наличност Акумулаторен пистолет за лепене Bosch GluPen Акумулаторен пистолет за лепене Bosch GluPen Универсална писалка за горещо лепене
M017091
1 - 3 от 3