Телефон 0879202012

Поръчай на:

  • Скайп: megahome.bg
  • Имейл: sales@megahome.bg

Ултразвуков и електромагнитен уред за гризачи и пълзящи насекоми

Апарати против гризачи и пълзящи насекоми

Продуктов код: M010615
Код на производителя: STOP-232-10

Описание

Ултразвуков и електромагнитен уред за гризачи и пълзящи насекоми е комбиниран апарат, който защитава площ 232 кв.м. от плъхове, мишки и пълзящи насекоми. Особеното за този уред е, че съчетава два в един: ултразвуков и елктромагнитен, като по този начин е много по-ефективен в борбата с вредителите. Той има свойството да промени съществуващото до сега електромагнитното поле около кабелите на електроинсталацията, което оказва силно въздействие върху плъхове, мишки, катерици и хлебарки, паяци, мравки и други пълзящи насекоми. Апаратът произвежда силен ултразвук с възможност да нагласите честотата на 26 kHz и 40 kHz. Този сигнал дразни нервната система на неприятелите и успява да наруши техните жизнени функции, предизвиквайки паника. Гризачите спират да се хранят и да се размножават, след което напускат защитената зона. Променящите се форма и честота на импулсите не позволява свикването на гризачите към тях, което е причината този уред да бъде толкова успешен. Хората, домашните любимци, като кучета, котки и птици не могат да чуят ултразвук с такава честота. Единствено хамстерите и морските свинчета биват раздразнени от него. Апаратът не оказва влияние на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация. Той е абсолютно безвреден за хората, като включва и бременни жени и деца, както и тези с пейсмейкъри и слухови апарати.

  • Захранващо напрежение: 220-240V/50Hz
  • Консумирана мощност: 3W
  • Тегло: 0.140кг
  • Площ на обхват: 232 кв. м.

За да постигнете максимален ефект с уреда трябва да го включите в контакт, който да бъдеблизо до разпределителното електротабло, което обикновено се намира в коридора на жилищата, така неговот въздействие по кабелите ще се разпространи навсякъде по равно. Апаратът оказва влияние само за места, които са затворени със стени с кабели на електроинсталация. Не бива да използвата удължители, защото те пречат на добрите резултати.  За да получите максимален ефект от апарата, той трябва да функционира около 5-7 дни. В този период е много вероятно гризачите да се покажат от скривалищата си, защото под действието на електромагнитни вълни те усещат дразнение и излизат от местата, а след това и от цялостното помещение. 

Бихте ли препоръчали Ултразвуков и електромагнитен уред за гризачи и пълзящи насекоми на други? Оставете Вашият коментар и оценка за продукта. Към ревютата

Ние Ви гарантираме:

  • yes Лесна поръчка
  • yes Бърза доставка
  • yes Конкурентна цена
Цени за доставка
Доставка до 2 работни дни!
СТАНДАРТНИ УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА
Тегло на поръчката Цена
0-2 кг. 5 лв.
2-5 кг. 6 лв.
5-7 кг. 7 лв.
7-10 кг. 10 лв.
10-15 кг. 15 лв.
15-20 кг. 18 лв.
Над 20кг. към доставка

Връщане на стока
Плащане
Какво търсите?

Ревюта (0)

Все още няма ревюта

Добави ревю

Email:
Описание:
Изпрати ревюто

Най-нов

Препоръчан

В кампания

Най-продаван

За Борба с гризачи Виж всички (49 продукта)

В тази категория са събрани различни типове примамки, капани и препарати за борба с най-разнообразни гризачи. С тях много лесно и просто ще се отървете трайно от зайци, мишки и всякакви други подобни.

Други категории които биха Ви интересували

Сходни търсения

Ако Ултразвуков и електромагнитен уред за гризачи и пълзящи насекоми който разглеждате не е най-доброто решение за Вас, може да разгледате повече продукти от или Борба с гризачи. Megahome.bg се старае да удовлетвори всички Ваши нужди и ще се радваме да бъдете наши клиенти!
Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните му параметри и характеристики. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.
Изпрати на приятел
x
Писмото беше изпратено успешно!
Написаният е-майл е невалиден.
Изпрати