За стоките

За стоките

Каталога на megahome.bg е изработен специално за улеснение на всеки един клиент. С него лесно ще откриете своят продукт. Разделянето на продуктите на категории и филтрирането им прави търсенето много лесно и удобно.

При нас ще откриете продукти от следните направления: Битова техника, климатизация и Вентилация, ВИК материали, Ел.материали, Градинска техника и обзавеждане и много други

В megahome.bg ще намерите продукти от всякакво естество, гарантираното разнообразие и качество на предлаганите от нас продукти ще направят Вашето пазаруване много лесно.

 

 

Водещи мрежи за доставка

Megahome.bg е индустриален мега портал, който е лесно достъпен за клиенти от всяка точка на България. Малките градове и села нямат хипермаркети и магазини откъдето да си закупите всичко необходимо за Вашия дом, градина или строителен обект. Ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия за целта продукт и ще организираме доставката му до дома Ви в удобно за Вас  време. Доставката се извършва с куриерска фирма, като Вие можете да изразите Вашите предпочитания коя да бъде тя.

 

Качеството и разнообразие

Ние разбираме, че Вие имате нужда от качествени продукти на които можете да разчитате - продукти,които са трайни и устойчиви. Затова се стараем да работим с фирми, който ни снабдяват с висококачествени продукти от най-доверените марки в бранша. В каталога на Megahome.bg има за всеки по нещо - от най-евтините инструменти за домашния майстор, до висококачествени материали и професионални машини с доказано качество.

X