Въпроси онлайн

 

Често задавани въпроси на които можете да намерите отговор тук:

 

  • Какво е нужно за да направя поръчка в MEGAHOME.BG?

За да направите поръчка в MEGAHOME.BG е необходимо да имате актуален адрес в България и да се регистрирате на сайта ни. Ако сте под 18 години, трябва да имате съгласието на родители, за да направите своята поръчка.

 

  • Намерили се по-ниска цена?

Ние в  MEGAHOME.BG правим всичко необходими да поддържаме най-ниските цени на продуктите. Но при наличностите ни от над 18 000 продукта е възможно да имаме пропуски.  АКО намерите по-ниска цена просто ни позвънете и ние ще Ви предложим още по-добро ценово решение.  Телефон 0879202012.

 

  • Как да поръчам продукт в MEGAHOME.BG?

За да поръчате продукт в MEGAHOME.BG трябва да щракнете на бутона "Купи" и да попълните нужните данни. За по-подробна информация за пазаруването можете да прочетете страницата Как се поръчва.

 

  • Какви са методите и цената за доставка в MEGAHOME.BG?

Доставка на всякакви видове продукти, инструменти, консумативи и др. от MEGAHOME.BG се извършва на територията на цялата страна, чрез куриерска фирма на адреса за доставка, посочен от Вас. Ние работим с всички куриери в България като се съобразяваме с желанието на нашите клиенти. Поръчаните артикули за гр.София се доставят на следващия работен ден, а доставките до по-малките населени места се осъществяват до 2 работни дни.

ЗАПЛАЩАТЕ СЛЕД КАТО СТЕ ПРЕГЛЕДАЛИ СТОКАТА!

X