Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

ЗММ- Свиленград - Цени - Продажби

Машинните широкообхватни стиски с ръчно задвижване служат за затягане на детайли при обработката им на металорежещи и други машини. Те осигуряват висока точност и стабилно закрепване на обработвания детайл.

Виж още

 • x	quicklist-img
  Шлосерско менгеме 154 мм ЗММ

  Шлосерско менгеме 150 мм ЗММ  е предназначено за закрепване на детайли при работа върху шлосерски работни маси. Този вид менгемета имат широко приложение : в авторемонтните работилници, инструменталните работилници , при извършване на техническо обслужване и поддръжка на машинния парк в промишлени предприятия , за всякакви занаятчийски дейности и др. Гарантират стабилно захващане на обработвания детайл. Изработени са от качествена чугунена отливка и инструментална стомана

   

  Техническа характеристика:

   

  • Материал: Чугун и стомана
  • Размер: 154 мм
  • 36 кг

   

  Шлосерско менгеме 150 мм ЗММ е изработено от високоиздръжлив чугун и инструментална стомана, които ще Ви гарантират дълъг живот на ескплоатация.  420.80 лв.
 • x	quicklist-img
  Шлосерско менгеме 104 мм ЗММ

  Шлосерско менгеме 104 мм ЗММ е похдодящо за захващане на различни по големина детайли върху шлосерска работна маса. Този вид менгемета са намерили много широко приложение на места като работилници, авторемонтни къщи, промишлени предприятия и при извършването на различни занаятчийски дейности. 

   

  Техническа характеристика:

   

  • Материал: Чугун и стомана
  • Размер: 104 мм

   

  Всеки майстор бавно и внимателно избира своите инструменти, за да прецени всички негови най-важни качества и свойства. Менгемето ЗММ ще ви гарантира не само високо качество на работа, но и дълъг живот на употреба. То е изработено от много издръжливи материали - чугун и инструментална стомана, които осигуряват лекота, удобство и сигурност по време на неговата употреба.  215.00 лв.
 • x	quicklist-img
  Шлосерско менгеме 128 мм ЗММ

  Шлосерско менгеме 128 мм ЗММ е изключително качествен инструмент, който гарантира сигурен захват на детайла по време на работа. То се използва, за да захващате детайли към шлосерски работни маси. Шлосерските менгемета са необходими на много различни места като работилници, авторемонтни къщи, промишлени предприятия и при извършването на други занаятчийски дейности.  

   

  Техническа характеристика:

   

  • Материал: чугун и стомана
  • Размер: 128 мм


  Шлосерско менгеме 128 мм ЗММ  е с размер на захвата 128 мм и е изработено от високоиздръжлив чугун и инструментална стомана. То захваща с голяма стабилност обработвания от вас детайл и прави Вашата работа много по-удобна, лесна и бърза.  321.70 лв.
 • x	quicklist-img
  Шлосерско менгеме 80мм ЗММ

  Шлосерско менгеме 80 мм ЗММ ви гарантира удобство и високо качество при неговата употреба. С него Вие захващате различни детайли върху шлосерски работни маси. Шлосерките менгемета намират приложение на много места като работилници, авторемонтни къщи, промишлени предприятия и други.

   

  Техническа характеристика:

   

  • Материал: Чугун и стомана
  • Размер: 80 мм

   

  Шлосерско менгеме 80 мм ЗММ има много стабилен захват и Ви предлага сигурна, прецизна работа. То е направено от висококачествена чугунена отливка и инструментална стомана, осигуряващи дълъг живот на експлоатация  135.00 лв.

С дългогодишна история ЗММ- Свиленград АД е производител на различни стиски и менгемета за професионална и любителска употреба, както и други инстурменти свързани с пробиване и рязане. Тяхното високо качество и надеждност е добре познато на нашия и руския пазар. Фирмата е доказала през годните, че може да е един надежден партньор на всеки, който се нуждае от нейните продукти.