Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Успех елком - Цени - Продажби

Успех ЕООД покрива различни аспекти на производството и пласмента на електрически и електроинсталационни изделия. Наложен не само на Българския пазар, Успех ЕООД изнася своята продукция и за различни други пазари. Всички нейни продукти са с високо качество и достъпни цени.

Виж още

Няма намерени резултати

“УСПЕХ ССБ ХОЛДИНГ” ЕООД, София е създадено през 1952 г. с цел производствена и търговска дейност. През годините фирмата се развива интензивно в различни стопански отрасли. Тя се стреми да внедрява съвременни технологии и разработва богат асортимент изделия, отговарящи на националните и европейски стандарти. Произвежданата продукция се отличава с високо качество, съвременни дизайнерски решения и ценова конкурентност. Удовлетворяването на изискванията на клиентите е основен принцип в дейността й. Холдингът организира дейността си на 55000 кв. метра закрита производствена и складова площ. Основен капитал на фирмата са над 750 висококвалифицирани работници и специалисти, гарантиращи изпълнението в срок на сключените търговски договори.

Основни производства на Дружеството са:

  • Широка гама електроинсталационни изделия.
  • Метален амбалаж за хранително-вкусовата промишленост.
  • Филтриращи елементи за двигатели с вътрешно горене и за климатични и вентилационни инсталации тип ХЕПА, ЗИГ-ЗАГ, джобни и други.
  • Електрически инсталации за кари, ремаркета и акумулатори, кабелни накрайници.
  • Кашони и преградни решетки.

Дружеството е сертифицирано по ISO 9001:2000.