Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Unior - Цени - Продажби

Програмата за ръчни инструменти притежава международния сертификат за качество ISO 9001 за развитие, производство и маркетинг на ръчни инструменти и метални изделия за ръчни инструменти от 1994. Изолираните инструменти за електро приложение се тестват според сертификата VDE.

Виж още

Няма намерени резултати

UNIOR ръчни инструменти е една програма на дружеството UNIOR d.d. с международна репутация. Компанията се нарежда сред световните големи представители на металo-обработващата промишленост. Фирмата развива успеха си с отлични взаимодействия и пет производствени сегменти (Ръчни инструменти, Ковани изделия, Синтеровани изделия, Специални машини и Туризъм), които предоставят на дружеството балансиран портфейл от дейности.

Стабилните отношения с доставчиците са също така основен фактор за успех. UNIOR d.d. е съсобственик на компанията Љtore Steel, известна със своите висококачествени стоманени сплави. Хром-ванадиева стомана – използваният материал за изработване на UNIOR ковани изделия и ръчни инструменти – има отлични свойства като твърдост и продължителна употреба на крайните изделия.