Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Tehnoles - Цени - Продажби

"Технолес"ООД е фирма с двадесетгодишна история на пазара за производство на: ленти за рязане на дърво и метали; циркулярни и гатерни триони за рязане на дърво; ножове плоски дърворежещи за абрихт и щрайхмус-машини; машини и устройства за заваряване, заточване и чапразене на банцигови ленти; услуги по ремонт и поддръжка на ленти и триони.

ТЕХНОЛЕС ООД е сертифициран партньор на SANDVIK – Швеция.

 

Виж още

 • x	quicklist-img
  Диск диамантен за сухо заточване на триони

  Диамантен диск за сухо заточване на триони  e висококачествено решение.

   

  • външен диаметър: 125 мм;
  • вътрешен диаметър: 30мм;
  • производител: Технолес ООД;
  • Приложение: за сухо заточване

  • Продукт №: 01256232001
  • Производител: Tehnoles
  • Гаранция: месеца

  104.00 лв.

През1994 г., като правоприемник на ЕТ „Богданов” се регистрира „Технолес” ООД . Производството на банцигови ленти постепенно се разширява. Усвоява се производството нови дървообработващи инструменти- циркулярни и гатерни триони, ножове за абрихт машини. .

През следващите няколко години компанията непрекъснато инвестира в оборудване и обучение на своите служители . Специално внимание е отделено на развитието на пазара, налагане на марката Технолес и поддържане на високо качество на произвежданите продукти. Стремежът на фирмата е да се усъвършенства технологията на производство и да се подготви още по-квалифициран персонал..

През 1998 г. започва проектиране и строеж на нова производствена сграда, която е въведена в експлоатация в средата на 2000г. , след което фирмата инвестира в нови мощности и започва производството на машини за поддръжка и сервиз на банцигова лента, както и производство на отрезни ленти. Три години по-късно е създадена и първата в България челно-искрова машина за заваряване на банцигова лента..

През 2004 г. след обстойни проучвания и анализи на предпочитанията на нашите клиенти, фирмата преминава към използването на стомани от водещи световни производители.Към този момент доставчици на лентови стомани са Бьолер Удехолм, Сандвик, Тисен Круп..