Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Taral - Цени - Продажби

Taral Земеделска техника и Оборудване е създадена през 1968 за да произвеждат оборудване за контрол на вредителите. Със своите непрекъснто подобрявани машинен парк, технически съоръжения и експертен персонал, Taral е постигнала значителен напредък в производството на селскостопанска техника и оборудване. Заради това, фирмата е сред най-предпочитаните за производство на машини и оборудване. Тте са в състояние да предложат конкурентни и атрактивни цени в цял свят.

Виж още

Няма намерени резултати

В Taral, с мотото "Качеството не се проверява, а се произвежда", че е отговорност на всеки отделен служител на всяка позиция, да се гарантира надеждността на Taral. Така се опазва и поддържа престижа на компанията. Това е и тяхната основна задача е да задоволи нейните клиенти с техните продукти и услуги чрез определяне на нуждите и очакванията точно, както и да им предостави най-доброто следпродажбено обслужване.

Фирма Taral предлага ефективни продажби и следпродажбено обслужване с 249 оторизирани дилъри и 596 от оторизирани сервизи в цяла Европа.

Taral има сертификат за ISO 9001 Quality System за селскостопански машини. Те са първите в Турция които получават такъв.