Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Speroni - Цени - Продажби

SPERONI s.p.a. Италия са известни с разнообразните си водни помпи, те са един от лидерите на пазара за този тип продукти. SPERONI s.p.a са доказани на пазара не само за водни помпи, но и за различни консумативи към тях, както и резервни части.

Виж още

Няма намерени резултати

SPERONI s.p.a. Италия има дълга история в областта на електрическите помпи. Тя започва през 1946 г. в Castelnovo di Sotto. Тогава е създадена и първоначално управлявана от своя основател, г-н GIUSEPPE SPERONI.

В момент, когато икономиката е предимно селскостопанска, той усеща, че значението на механични приложения за обслужване на аграрния свят и благодарение на уменията си като бизнесмен, той се използва в най-добрия огромните възможности за растеж по време на следвоенния период. Непрекъснатите инвестиции в неговия персонал и оборудване, довели до бързото влизане на дружеството в широко разширяващ се пазар, който премина на италианските граници през 70-те години.

SPERONI s.p.a. произвежда различни видове водни помпи, които намират приложение в множество сфери. Разделени на различни подразделения, различните типове водни помпи се предлагат под различни марки. Такъв е случея с Euromatic водни помпи. Освен водни помпи, SPERONI предлага и различни консумативи за водни помпи.