Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Sadolin - Цени - Продажби

Sadolin е фирма, която предоставя най-добрите продукти за защита и грижа на вашите интериорни, екстериони, градински дървени мебели и аксесори. Фирмата е известна на индустриалните професионални пазари със своите съвременни постижения и открития в областта на покривната технология.

Виж още

Няма намерени резултати

Известен в целия свят на професионалните и DIY пазарите за предлагане на възможно най-голям и най-висок стандарт на защита на дървесината, продуктите, носещи името Sadolin се ползват от най-новите постижения в покриващите технологии, но в същото време може да се похвали с богата история и наследство с повече от 200 години.

Историята на Sadolin започва в суровят и непримирим скандинавския климат и корените на тази уважавана марка могат да бъдат проследени назад до 1777, когато на родения в Швеция Jacob Holmblad е издадено кралското разрешение за установяване на произведения за текстилно боядисване в Копенхаген. Отгледано от Яков и предадено през поколенията, това предприятие в крайна сметка ще се превърне в процъфтяващ бизнес за боя и лак.

През 1912 Holmblad & Co се слива с компанията Farver. Фирма Sadolin е основана само пет години по-рано от Gunnar Asgeir Sadolin. Този млад и експериментален бизнесмен е произвеждал восъчни цветове, които са вдъхновени от свежи цветове на египетските антики.

Наследствения опит и иновациите се събират, и сто години по-късно тези две движещи сили продължават да стоят в основата на марката Sadolin, както е известно днес. Фирмата е един от водещите производители на различни видове безири, лакове и други продукти за защита на дървесина от атмосферни влияния, влага и УВ лъчи.