Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Robens - Цени - Продажби

Robens е част от Oase Outdoors - датска компания майка на три от най-успешните европейски марки за къмпинг, които също включват Outwell и Easy Camp. Robens осигурява на всички ентусиасти здрава основа за провеждане на активни външни занимания, спорт и приключения. Техническите знания и опит дават възможност на фирмата да проектира автентични продукти, умело да избере първокласни материали за производство на най-високо качество. Изпълнение, издръжливост, надеждност и стойност са синоними на разработките им във всички продукти. Това са техните силни страни и са Вашата гаранция, че можете да разчитате на Robens като ваш партньор на открито.

Виж още

Няма намерени резултати

Палатките Robens са се превърнали в европейски критерий за качество, надеждност, гъвкавост и стойност за парите. Независимо дали се ползват от солови авантюристи или активни семейства, продуктите са фино настроени да отговорят на нуждите на най-различни условия и очаквания. Всички продукти са подложени на непрекъсната и взискателна програма за изпитване, за да се гарантира, че оптималната производителност, безопасност и комфорт са запазени.
Robens е безопасен избор, който ви позволява да се концентрирате върху това, което наистина има значение - да се наслаждавате на приключенията.