Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Политрейд 2006 - Цени - Продажби

Политрейд-2006 ЕООД  е една от водещите фирми на пазара за торби, фолио, пликове, PVC маркучи, поливни ръкави и вторичен материал, PVC пръчки за лехи и колчета за разсад. Нейните продукти са с високо качество и надеждност.

Виж още

 • x	quicklist-img
  Дъждобран PVC 120 см с качулка

  Дъждобран PVC 120 см с качулка е полупрозрачен дъждобран за предпазване от валежи. Предназначен е за работа на открито. Супер удобен и лесен за употреба и може да се използва от най - малките до най - големите.


  Техническа характеристика:


  • материал: PVC
  • с качулка
  • размер: 120 см

     1.40 лв.

Политрейд-2006 ЕООД Асеновград е една от водещите фирми на пазара. Още от създаването си се налага с безкомпромисно качество на ниски цени и лоялност към клиентите. В технологичен план фирмата е затворила цялостния производствен цикъл от изходни полимери до крайни изделия. Основната дейност на фирмата е производство и търговия на редица полиетиленови изделия от първичен и вторичен материал-торби, фолиа, чували, поливни ръкави, покривен найлон, PVC маркучи, пръчки залехи и колчета за разсад. Изпълняват се и нестандартни поръчки по изисквания и размери на клиента. Също така се извършва доставка в страната и чужбина в определени от клиента срокове.