Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Mungo - Цени - Продажби

През изминалите вече повече от 46 години, фирма Mungo е събрала опит в техническите и маркетинговите знания. С тези способности те са в състояние да разработват иновативни и технически зрели решения. Креативността и иновативността на нашите сътрудници гарантират пазарната ни позиция и в бъдеще.

Виж още

Няма намерени резултати

С дългогодишна история фирма Mungo вече над 46 години доказва на своите партньори и клиенти, че техните продукти са с високо качество и достъпни цени. Разпространени на пазарите в цял свят, те са с доказано високо качество и сертифицирани по различни видове сертификати. 

Когато става въпрос за качество, те не правят компромиси. SQS и сертифициране IQNet демонстрира, че Mungo оперира с подходяща система за управление на изпълнението на изискванията на международните стандарти за управление на качеството и осигуряване на качеството в съответствие с ISO 9001:2008. В допълнение в къща за изпитване, инспекция на оборудването и лабораториите има външни наблюдатели, като по този начин се гарантира безопасността и качеството на отделните продукти.