Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Medalyan - Цени - Продажби

Medalyan Hirdavat San. ve Tic. e компания, разработваща своето портфолио в областта на напояването, с 22 годишен опит. Компанията присъства на пазара със своите модели пръскачки - въртящи се пръскачки, струйници, луксозни пръскачки за маркуч, прозрачни спирални маркучи.

Виж още

Няма намерени резултати

Medalyan предоставят продуктите си в основното си портфолио на клиентите в сектора за напояване. Те имат 22 години опит и оказват подкрепа на всички които се нуждаят от различни напоителни системи.

Техните различни модели пръскачки са:

  • Спининг пръскачки
  • Trigger пръскачки
  • Luxe hose пръскачки

С 90 служители занимаващи се с научни изследвания и развитие на продуктите, Medalyan правят всичко възможно за да предоставят най-добрите продукти на техните клиенти. Medalyan гарантират, че продуктите им няма да бъдат засегнати от ултравиолетовите лъчи и няма да има никакви промени в цвета.

Ппродуктите на Medalyan са търсени не само на вътрешния пазар в Турция, но също така и на международните пазари. С 60% от износа марката е с утвърдена  популярност в Русия, Украйна, Румъния, България, Македония, Гърция, Босна и Херцеговина, Сърбия, Англия, Азербайджан, Грузия, Казахстан, Туркменистан, Киргизия, Армения, Иран, Ирак, Либия, Ливан, Алжир и KKTC.