Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Marina - Цени - Продажби

Marina e подразделение на SPERONI s.p.a. Италия. Известни с разнообразните си водни помпи, те са един от лидерите на пазара за този тип продукти. Марката е специализирана в производството на градински помпи.

Виж още

Няма намерени резултати

Marina e марка на SPERONI s.p.a. Италия. Нейната история история на продължаващата експанзия в областта на електрическите помпи започва през 1946 г. в Castelnovo di Sotto. Тогава тя е създадена и първоначално управлявана от своя основател, г-н GIUSEPPE SPERONI.

В момент, когато икономиката е предимно селскостопанска, той усеща, че значението на механични приложения за обслужване на аграрния свят и благодарение на уменията си като бизнесмен, той се използва в най-добрия огромните възможности за растеж по време на следвоенния период. Непрекъснатите инвестиции в неговия персонал и оборудване, довели до бързото влизане на дружеството в широко разширяващ се пазар, който премина на италианските граници през 70-те години.

SPERONI s.p.a. произвежда различни видове водни помпи, които намират приложение в множество сфери. Разделени на различни подразделения, различните типове водни помпи се предлагат под различни марки. Такъв е случея с Euromatic водни помпи.

Marina е фокусирана в производството на различни по мощност и големина градински помпи.