Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Longse - Цени - Продажби

Longse Electronics Limited е един от водещите производители на камери за видеонаблюдение, DVR и NVR, с конкурентни технологии и значителен мащаб в Китай.  Чрез предоставяне на първокласни продукти и комплексни услуги, Longse се радва на отлична репутация в индустрията за видеонаблюдение. Признати по много международни сертификати като CE, FCC, RoHS. Благодарение на високото качество и икономична цена, продуктите на Longse се продават от повече от 2000 бизнес партньори в над 150 държави с висока репутация.


Виж още

Няма намерени резултати

Longse Electronics Limited е ангажирана в проектиране, производство и търговия на влагозащитени IR камери, куполни камери, Box камери, Bullet камери, мини камери, скрити камери, all in one камери, IP камери, Speed Dome камери, DVR-и, видеонаблюдение лещи и аксесоари.
Тези камери за видеонаблюдение отдавна са се наложили на пазара и от години са се превърнали в най-предпочитаните компоненти при изграждане на системи за видеоконтрол и охрана. Причините за това са изключително качественните изображения, получавани както в дневен така и в нощен режим на работа.