Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Lifeventure - Цени - Продажби

За повече от 20 години Lifeventure произвеждат продукти, на които можете да се доверите, където и да се намирате по света.

Lifeventure е създадена от запалени за приключения туристи, направени за много пътувания по целия свят. Те разбрали, че не могат да получат продуктите, които искат по отношение на здравина и лекота, и така фирмата стартира с редица отличителни нови продукти за пътуване. С течение на годините, гамата е продължила да се развива с разработка и производство на нови материали и технологии.
Lifeventure произвежда
леки туристически лайнери и спални чували, пълна гама от аксесоари за пътуване, включително багажа и съдове за готвене.
Lifeventure продължават да тестват всеки продукт, голяма част от това изследване се извършва от професионални пътешественици, изследователи, автори на пътеписи и спортисти. Спонсори са на над 30 новаторски експедиции и изследвания от 2002 г. насам. Много от материалите и уникалните характеристики на продуктите днес са в резултат на неоценимата обратна връзка.

Виж още

Няма намерени резултати

Създадена през 80те години на 20-ти век, Lifeventure има за цел да задоволи търсенето на продукти свързани с пътуването. Тези продукти трябва да са леки и надеждни, а до тогава такива трудно се намирали. За това група ентусиасти се заели с тази задача. И до днес те се развиват и постоянно и непрекъснато подобряват качествата на продуктите които създават. Lifeventure е доказала през повече от 30-години, че ще продължи да дава на своите клиенти, качествени дрехи и аксесоари с които могат да пътуват спокойно и до най-отдалечениет кътчета на земята.