Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Legrand - Цени - Продажби

Kомпанията Льогранд e интернационална фирма, специализирана в електрически и цифрови строителни инфраструктури. Legrand прави повече от половината от своя бизнес в търговския и промишления секторФирмата предлага решения за цялостни електрически системи за домашни, търговски, офис и индустриални помещения. Продуктите на Legrand са познати в целия свят, като надеждни и лесни за монтаж и употреба. Виж още

Няма намерени резултати

Oт малкото семейно предприятие израства една от най-големите международни компании – водещ световен производител в областта на електрооборудването. През 2011 г. Legrand е най-голямата компания в световен мащаб за ключове и контакти, с 20% от световния пазар, и също така е най-голямата в световен мащаб за производство на кабели (15% от световния пазар), като генерира 75% от своя оборот на международно ниво. 

В съответствие с основните глобални тенденции, Legrand продължава да укрепва позициите си в перспективни пазари. През 2013 г. зоната на САЩ / Канада и нови икономики представляват 57% от общите продажби на групата.
Legrand изчислява, че през 2013 г. около 51% от продажбите са в ремонт, цифра, която нараства до почти 60% в развитите страни. На пазара на електрическо и цифровата инфраструктура, достъпна за Legrand се оценява на над € 80 милиарда.