Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Kopos-Kolin - Цени - Продажби

KOPOS KOLÍN a.s. е производител на електрически инсталационни материали, изработени от пластмаса и метал. Асортиментът включва над 5000 вида продукти и е съобразен с всички европейските норми. Фирмата разполага с 13 дъщерни дружества за покриване на продажба във външната търговия с Европа, Азия, Африка и Южна Америка.

Виж още

Няма намерени резултати

Историята на KOPOS Kolín a.s. представлява продължаване на развитието на електротехниката, която датира от началото на ХХ век. Нейната история започва през 1926г. в Братислава. 

KOPOS KOLÍN a.s. е фирма, нейният притежател sемейство Vavrouch, чиито членове формират ръководство на фирмата. В момента основната сфера на дейност на фирмата е производство на кабели и кабелни системи. Това е формиран основно от електро-инсталационни канали, твърди и гъвкави тръби, кутии и скрепителни материали. Широката продуктова гама е разделена на пет интегрирани системи в зависимост от целта на употреба, околна среда и механичен стрес. По отношение на преработените продукти, най-голям обем се формира от PVC. В момента Kopos произвежда особено различни инсталация и окабеляване кабелна система материали.

Продуктовата гама включва по-специално следните пет системи:

  • Кабелни кутии и аксесоари
  • Кабелни канали и аксесоари
  • Инсталационни тръби и принадлежности
  • Крепежни материали
  • Системи за закрепване на кабелите