Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Kale Kilit - Цени - Продажби

Kale Kilit е основана от Sadık Йозгюр през 1953 г. и оттогава се е превърнала в компания - силен играч в турската икономика, благодарение на производството, заетостта и износа си. Г-н Йозгюр започва кариерата си в работилница в Tahtakale, където той произвежда метални рамки за легло и газови печки. Това е било по време на особено труден период в турската икономика, но той бил в състояние да създаде първите брави местно производство.

Виж още

Няма намерени резултати

Високите стандарти за изработка на бравите гарантира скорошната им популярност и търсене на пазара. Производството продължава с увеличение на броя на работниците и служителите и машините, които довеждат до създаването на Klae Kollektif Sirketi през 1958 година. По това време компанията успешно е започналa да произвежда катинари и новитe инвестиции довеждат до растеж на компанията. Компанията е преименувана на Kale Madeni Esya Fabrikası през 1963 г., последвано от производството на първата секретна брава на Турция през 1965 година.

Kale Kilit e първата турска компания която започва износ на секретни брави и ключалки. Те се славят с дългогодишната си история, високо качество и непрекъснати иновации.