Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

IKRA mogatec - Цени - Продажби

Иновациите и гъвкавостта на IKRAmogatec, както и индивидуалността на нашата продуктова гама може да бъде гарантирана само, защото те се разработват и произвеждат най-вече в Германия.

Mogatec в Саксония е основана през 1992 г. с вече изградена производствена площадка. Продуктите произвеждани от IKRAmogatec се правят с голяма ефективност и с използване на най-добрите производствени процеси.

С производство от 1,6 милиона единици на сезон и общ склад с капацитет от 20.000 m2, заедно с най-модерните логистични системи, IK RAmogatec гарантира максимална гъвкавост и бързи доставки.

Виж още

 • x	quicklist-img
  Комплект ножове IVO Cutelarias COOK & HOME 2 части

  Комплект ножове IVO Cutelarias COOK & HOME 2 части се състои от нож на майстора с дължина на острието 15 см и нож за белене с дължина на острието 10 см. Ножовете са изработени от висококачествена неръждаема стомана X50 Cr Mo V15 и притежават ергономични дръжки от полипропилен.

   

  Техническа характеристика:

   

  • Нож на майстора: дължина на острието 15 см.
  • Нож за белене: дължина на острието 10 см
  • Ножовете от неръждаема стомана X50 Cr Mo V15
  • Ергономична дръжка от полипропилен
  • Специална лимитирана серия по поръчка на "COOK & HOME"

   

  Комплект ножове IVO Cutelarias COOK & HOME 2 части са специална лимитирана серия по поръчка на "COOK & HOME".


  • Продукт №: IVO 2484
  • Производител: IKRA mogatec
  • Гаранция: месеца

  129.00 лв.

Доказанo IKRAmogatec има голям опит и тя е една иновативна компания. Тя непрекъснато търси методи за подобряване на нейните продукти, като по този начин целта на компанията е нейните продукти да вършат работа на клиентите, да са конкурентно способни и да могат да се ползват дълго време.

В бъдеще IKRAmogatec ще продължат да предлатат все по-добри и иновативни градинарски продукти, които да са все така качествени и здрави

И днес продуктите на IKRAmogatec  се характеризират с изключително високо качество и изключително дълъг живот. IKRAmogatec е известна със своята ненадмината приятелска и надеждна услуга.

Ние разработваме и произвеждаме нашите продукти в съответствие с най-новите технически стандарти - CAD и CNC системи са включени в нашите стандарти.

По време на разработването на продуктите на IKRAmogatec дизайнът, функционалността и ергономичността са също толкова важни, колкото и модерния стил. Всички нови продукти минават през изследвания, прототипиране и интензивни лабораторни изследвания.