Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Gerber Bear Grylls - Цени - Продажби

Представяме ви серията екипировка и инструменти за оцеляване - Gerber Bear Grylls. Партньорството между Gerber, с тяхната 70 годишна история в производство на ножове и Беър Грилс - със солидния му опит във всякакви приключения и  оцеляване на открито, създава неповторима колекция от ножове, инструменти и екипировка.

От времето, когато е бил в Британските Специални Части SAS, през изкачването на Еверест и накрая до уникалното телевизионно шоу за оцеляване - Беър знае какво означава да оцеляваш в екстремни ситуации. Всеки продукт от тази Серия за Оцеляване е внимателно проектиран от Gerber и Беър за да може да бъде използван безкомпромисно във всички условия и ситуации.

Виж още

Няма намерени резултати

Над 70 години от своето основаване и Gerber продължава да расте. Те следват едни и същи принципи, които ги ръководят още от първото "предприятие". Гербер е компания, посветена на правенето на ножове и инструменти, които съчетават висококачествени материали и иновационни проекти, които ще издържат на използване доживот. Елегантните, ножове от неръждаема стомана на 50-те и 60-те години (на Magnum Hunter) са родили днешните олекотени, отворена рамка клип дръжки (ремикс). Gerber е, обаче, вече не е само компания за ножове. Multi-инструменти, брадви, триони, мачете, прожектори, фенерчета, комплекти за оцеляване,  сечива за изкопаване - това са най-новите направления, които Gerber изследва със същите стандарти за качество и дизайн, който доказват в световен мащаб, че фирмата не е променила нищо в своята политика на перфекционизъм.