Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Gator - Цени - Продажби

GATORCLAMPS са напълно оригинални и  неповторими техните технологии приложени в продуктите, в пазара и обкръжението. GATORCLAMPS ще повиши съзнанието на потребителите, а по същия начин и признателността към продукта.  От обикновените потребители до професионалистите в областта на дърводелството, GATORCLAMPS предлага уникални пристягащи инструменти за всякакъв вид потребители. 

Виж още

Няма намерени резултати

GATOR CLAMPS ™ генерира изцяло нова вълна сцената на скобите и стегите. С нови идеи приложени в техните продукти, така и в мърчандайзингът GATOR CLAMPS стимулират растеж в стандартите на производство, на качество, и на оборот.

Благодарение на тяхната обширна гама от иновативни, висококачествени продукти, GATOR CLAMPS ™ гарантира продължаване на растежа и повишаване на качеството.

Те се ангажират да предоставят наистина оригинални продукти, кито са разработени от компанията на базата на собствено проучване, проектиране и строителство. Чрез прилагането на тези уникални технологии, нашите продукти по своята същност са по-здрави и с тях по-лесно да се работи.