Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Eurobit - Цени - Продажби

Eurobit Tool Group - Италия е производител на висококачествени свредла и режещи инструменти. Фирмата разполага с богат асортимент от различни иновативни класове на инструменти за пробиване, рязане, зенкероване и резби, предназначени да отговорят на нуждите на машиностроенето, строителството и дървообработващата промишленост.

Виж още

Няма намерени резултати

Tool група Eurobit е специализирана в производство на машини за пробиване, рязане и обработка на метали и др. повърхности. Направени с помощта на най-добрите и подбрани суровини, с новаторски методи за производство и повърхностно покритие. Гамата от инструменти включва, направени с помощта на технологично-напредналите системи, с преобразуване и автоматизация на производствените цикли.

Ето защо те са разработили иновативнен и много конкурентен клас на режещи инструменти и аксесоари за бормашини, произведен с Super Rapid Steel сплави, с технически и геометрични характеристики в съответствие с ISO стандарти, които са били подложени на специфична топлинна обработка, контрол и изпитания.