Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Elmark - Цени - Продажби

През годините на съществуването си Елмарк се е изградила като фирма - водещ производител и дистрибутор на електрическа апаратура с ниско напрежение. Нейните продукти успешно се продават както на вътрешния, така и на външните пазара в множество различни страни. Елмарк е доказан надежден международен партньор.

Виж още

Няма намерени резултати

ЕЛМАРК e регистрирана търговска марка за Европа oт 2000 година и принадлежи на международната компания ЕЛМАРК ХОЛДИНГ АД. Компанията произвежда по лиценз пълна гама професионално електротехническо оборудване за ниско напрежение, осветителна техника и инсталационни продукти. Централният офис на ЕЛМАРК ХОЛДИНГ АД се намира във Варна, България. Там е техният логистичен център, координиращ дейността им за Европа и света.

Фирма ЕЛМАРК ИНДУСТРИЕС АД, като част от техния холдинг, управлява производството, а търговската ни дейност в съответните държави се ръководи от фирмите ЕЛЕКТРОМАРКЕТ ГРУП ЕООД - България, ELEKTROMARKET IMPORT-EXPORT SRL - Румъния, ELEKTROMARKET GRUP DOO – Сърбия, ELEKTROMARKET GRUPA DOO – Хърватска, ELEKTROMARKET GRUP KFT - Унгария и ELEKTROMARKET GRUP EPE – Гърция.

Фабриката им в Европа се намира в България и е разположена на площ от 10 000 кв.м. В складовата й база поддържат големи количества от всички продукти, представени в техническия каталог.

Допълнително доказателство за качеството на продуктите ЕЛМАРК е пълната тригодишна гаранция. Към това те прибавят и специална международна застраховка, гарантираща покриване на евентуални щети, предизвикани от действие или бездействие на техни продукти.