Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Dremel - Цени - Продажби

Dremel е и винаги ще бъде ангажиран със създаването и производството на високоскоростни ротационни инструменти с най-високо качество. Това е обещанието, което изпълнявахме за Вас през последните 80 години и обещание, което поемаме за следващите 80 години.

Виж още

Няма намерени резултати

Всичко започва през 1932 г. с представянето на първия мултифункционален инструмент от основателя на компанията AJ Dremel. След това много нови иновации навлизат на пазара в Европа. Dremel доставя на потребителите богата гама продукти за различни области на приложение или хобита. Като се започне от дърводелци, потребители занимаващи се с гравиране на стъкло, оформяне на компютърни кутии и се стигне до реставратори на стари автомобили, Dremel винаги им помага с практични продукти и удачни решения.

През годините гамата на Dremel се разширява в цяла система от консумативи и приставки за инструменти. Ние разработихме мултифункционални инструменти (както електрически захранвани от мрежата, така и акумулаторни), а също и други инструменти, като Dremel пистолет за лепене и над 150 консуматива и приставки. Всички тези продукти Ви дават сигурност, че винаги ще можете да намерите правилният артикул за Вашите проекти и приложения: