Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Bros - Цени - Продажби

BROS произвежда инсектициди в продължение на много години. Натрупания опит през годините на компанията, гарантира за нейните продукти. Всеки от тях е проектиран и създаден, за да се гарантира на потребителите приятна, сигурна и без стрес престой в среда, където присъствието на тези дребни нарушители, т.е. насекоми и гризачи, често е досаден. Brps отдава първостепенно значение на съдържанието на всеки контейнер, в който има химически агент, който е не само ефективен, но и безопасен за човешкото здраве. Всеки сезон Bros Ви предлага нови продукти, състава на които цели да осигури безопасно и удобно използване.

Виж още

 • x	quicklist-img
  Препарат за септични ями на таблетки 16 х 20 гр Bros

  Препарат за септични ями на таблетки 16 х 20 гр Bros е микробиологичен, ензимен продукт под формата на таблетки за биохимическо разлагане на съдържанието на септични ями. Използван редовно, спомага за не толкова честото изпразване на септичните ями, увеличава ефективността на системите за пречистване на отпадъчни води, отстранява неприятната миризма и отпушва канализационната система. Microbec съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разлагане на органични отпадъци. По биохимичен път разлага шума, хартия, растителни отпадъци и мазнини. Microbec действа на 3 етапа и така предоставя бързо и ефективно отделяне на отпадъците, които са унищожени и след това разложени от ензимите на напълно безопасни и екологично чисти прости съединения и вода. Като резултат се отстраняват натрупаните налепи и се намалява честотата на изпразване на ямата.  Използването на агресивни дезинфекционни средства, съдържащи хлор, антибиотици, а също и увеличаване на количеството на отпадните води може да намали ефективността на Microbec. За осигуряване на правилното действие на препарата се препоръчва увеличаване на поддържащата доза. Максимална ефективност на Microbec се постига чрез редовното му използване.

  Внимание! Да се пази от деца. При контакт с очите промийте с вода и се консултирайте с лекар. При поглъщане на препарата консултирайте се с лекар. Да се съхранява в сухо място. 

   

  Начин на употреба:

  Препарат готов за употреба.

  Пуснете таблетката в тоалетната чиния! Пуснете водата, когато таблетката се разтвори (след около 10 минути)!

  1. Първоначална доза: 2 таблетки на 3 м3.

  2. Поддържащо дозиране според таблицата:

  Обем на септичната яма, пречиствателната станция в м3 Дозиране                                                     
  1 – 3 1 таблетка седмично
  4 – 8 2 таблетки седмично
  > 8 4 таблетки седмично

  1 пакет = 16 таблетки

   

  3. Pеактивиране след прекъсване в прилагането:

  Сложете в 2 последователни дни по 1 таблетка, по-нататък - както е показано в таблицата. При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза.


  • Продукт №: BS-391
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  20.80 лв.
 • x	quicklist-img
  Капан за оси с течен пълнител 200 мл БРОС

  Капан за оси с течен пълнител 200 мл БРОС, ефективно привлича осите от дълго разстояние със специфичната миризма на течността, съдържаща феромони и смес от естествени аромати. Контейнерът е със специална форма, която не позволява на влезлите вече насекоми да избягат.

   

  Начин на употреба:


  • Налейте 50 мл от течността в долната част на контейнера (5 капачки) и го затворете
  • Окачете така готовият капан на подходящо място на балкона или в градината, където има оси
  • След като се напълни с оси, капанът трябва да се изпразни внимателно (вътре все още може да има живи оси)
  • Контейнерът трябва да се напълни с нова доза от течност

   

  Капан за оси с течен пълнител 200 мл БРОС не привлича пчели или други видове полезни насекоми и не съдържа никакви химични инсектициди. Течността трябва да се използва само за капана, действа в продължение на 4 седмици.


  • Продукт №: 088
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  11.99 лв.
 • x	quicklist-img
  Препарат за септични ями 1 кг BROS

  Препарат за септични ями 1 кг BROS е микробиологичен препарат за биодеградиране на съдържанието на септична яма. Редовното използване на Мicrobec намалява честотата на изпразване на септичната яма, подпомага работата на домашните пречиствателни станции, премахва неприятната миризма и отпушва санитарната инсталация. Съдържа специализирани видове бактерии и ензими, които ускоряват естествения процес на разлагане на органичните отпадъци. Отпадъците, хартията, растителните отпадъци и мазнините подлежат на биодеградиране. 3 – фазовото действие на Microbec осигурява бързо и успешно разделяне на замърсяванията, които първо са превръщани в течно състояние, а след това подлежат на ензиматично разлагане на абсолютно безопасни и благоприятни за околната среда прости елементи и вода. Това дава възможност за почистване на септичната яма от налепи и намалява честотата на изпразване на ямата. Използването на агресивни дезинфекционни средства, съдържащи хлор, антибиотици, а също и увеличаване на количеството на отпадните води може да намали ефективността на Microbec. За осигуряване на правилното действие на препарата се препоръчва увеличаване на поддържащата доза. Максимална ефективност на Microbec се постига чрез редовното му използване.

  Внимание! Да се пази от деца. При контакт с очите промийте с вода и се консултирайте с лекар. При поглъщане на препарата консултирайте се с лекар. Да се съхранява в сухо място. Препарат готов за употреба.

  Доза (25 г) сипете в тоалетната чиния и пуснете вода.

  Начин на употреба:

  1. Първоначална доза: 2 дози на 3 м3.

  2. Поддържащо дозиране според таблицата:

  Обем на септичната яма, пречиствателната станция в м3 Дозиране
  1 – 3 1 доза седмично
  4 – 8 2 доза седмично
  > 8 4 доза седмично

  1 kg = 40 дози

  3. Pеактивиране след прекъсване в прилагането:

  Сложете в 2 последователни дни по 1 доза, по-нататък - както е показано в таблицата. При по-дълго прекъсване в използването през първата седмица използвайте двойна доза.

   


  • Продукт №: BS-232
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  29.80 лв.
 • x	quicklist-img
  Овощарска замазка - Еко-Дерма

  Овощарската замазка Еко-Дерма защитава раните на дърветата и храстите, получени по време на присаждане, ожулвания, напуквания от студ и др. Препаратът осигурява защита на наранените места от инфекции, предизвикани от патогени и гъби. Образува се твърд и еластичен слой, който не се влияе от климатичните промени.

  Употреба 

  Препарата се разбърква до получаване на необходимата консистенция. Прилага се веднага след подрязването или колкото е възможно най-бързо след всяко нараняване. Нанеся се слой замазка върху почистената рана и на 2 см около краищата й. Препаратът може да се употребява през цялата година с изключение на зимния период. Защитния слой може да бъде повреден от силни валежи.

  Важно!

  Съхранява се в плътно затворена опаковка, при температура не по-малка от 5°С. Да се държи далеч от  хранителни продукти и храна за животни. Да се пази от измръзване!  • Продукт №: 402
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  6.19 лв.
 • x	quicklist-img
  Соларен уред против къртици и гризачи – BROS

  Солареният уред против къртици и гризачи е уникално и прородозащитно средство за предотвратяване набезите на къртици и подземни вредители.

  Начин на работа :

  Включете буксата от соларното тяло към буксата от металното тяло.

  Направете дупка в почвата с приблизотелен диаметър колкото колчето. Поставете уреда в него, като горния панел трябва да бъде на 3-5см от земята. За максимална ефективност , притиснете добре почвата към уреда.

  За първоначалното пълно за реждане на батерията е нужно уреда да се остави около 3-4 часа на слънце. След зареждане ще чуете вибриращ звук в рамките на 30 сек., което е индикация за работа на уреда.

  ВАЖНО

  Да не се забива с твърд предмет в земята.

  За максимален ефект от работата на уреда, да се използша след извършване на дълбока обработка на почвата, за да се разрушат старите укрития на гризачите, поне 2 седмици преди засаждане на културите.

  Ефектът се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и популацията на подземните гризачи.

  Нормално е да има пършоначално увеличаване на активността на вредителите през първите дни след поставянето му.

  Соларния  уред срещу къртици и гризачи не се влияе от климатични условия. При висока влажност или силен студ е необходимо да бъде изваден от почвата и съхраняван при стайна температура.

  Описание:

   

  • Захранване: Соларна клетка и Ni-Cd акумулатор.
  • Честота : 400-1000 Hz
  • Покриша полощ до 800 кв.м
  • Тегло на опаковката : 500гр.

  Предназначен за район с ниска растителност.


  • Продукт №: BS-419
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  37.00 лв.
 • x	quicklist-img
  Капан с индикатор за къртици - BROS

  Капанът с индикатор за къртици залавя къртици и полевки. Веднъж попаднали вътре, животните не могат да излязат. Подходящ за морави, лехи, игрища и площадки за игра, оранжерии, градини 

   Начин на употреба :  

  Екологична устройство за улов накъртици  и полевки. Пластмасова тръба е поставена в тунела между две къртичини. Сигнализаторът трябва да бъде видим над повърхността на земята. Завъртането на сигнализатора показва, че в капана има животно.

  Тегло на една опаковка 100гр.

  Удобен  и лесен начин за справяне с вредителите.


  • Продукт №: 040
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  10.99 лв.
 • x	quicklist-img
  Kапан за охлюви - BROS

  Капанът за охлюви на БРОС контролира присъствието на всички видове охлюви и плужеци. Еднократно използван предпазва от новата им поява през целия сезон. Една опаковка е достатъчна за 20м2.

  •  Тегло: 0.250 кг.
  •  2 бр.

  • Продукт №: 360
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  15.50 лв.
 • x	quicklist-img
  Капан срещу молци в храната БРОС 2 бр

  Капан срещу молци в храната БРОС, 2 бр, предназначен за премахване на молци в помещения като кухни, килери и непосредствено в шкафовете с хранителни продукти. Феромонът в лепилото, силно привлича и хваща мъжките молци. Капанът действа по естествен начин в продължение на 12 седмици.

   

  Характеристика:

   

  • тегло: 42 гр
  • 2 броя

   

  Капан срещу молци в храната БРОС може да бъде поставен непосредствено при хранителните продукти, като брашно, макарони, мюсли, сушени плодове. В килерите е препоръчително да се използват 2 капана. Може да бъде залепен към повърхност или закачен, с помощта  на предназначения за това отвор.
  • Продукт №: 369
  • Производител: Bros
  • Гаранция: месеца

  5.59 лв.

В продължение на много години Bros доставя препарати, които защитават помещения и заобикалящата ни среда, от досадното присъствието на малките нарушители - насекоми и гризачи. И двете форми на инсектициди и създават възпиращо, за да се повиши комфорта и хигиената на най-близката среда.

От първостепенно значение за нас е да се гарантира, че всички продукти се характеризират с висока ефективност. Гаранция са внимателно подбраните, съвременни активни съставки за оптимално въздействие. Тестването им в лаборатории и проверка при естествени условия, прави Bros сигурни, че продуктите им ще дадат най-висок резултат.

Непрекъснато подобряване на опаковките улеснява безопасното използване на препаратите. Всеки сезон Bros предлага нови продукти. Така Bros са сигурни, че ще се справите с вредителите.