Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Bestard - Цени - Продажби

"Bestard Mountain Boots е семейно начинание в най-добрия възможен смисъл на думата. От това, което са създали предците ни през 1940 в малкото селце Lloseta в Majorcan, ние развихме една утвърдена и разпознаваема марка, както в Испания, така и на международния пазар.

Ние сме много горди, че постигнахме сегашната си позиция, но никога не загубихме усещането си за общност и семейство, ние сме отбор, обединен от удовлетворението и желанието, които са резултат на привилегията да работим заедно с някой, когото обичаме. Нашата цел е да подобравяме обувките за планина и да ги правим още по-перфектни и удобни всяка година, обувките, които сигурно ще обичате да носите толкова много, колкото ние самите.

От всички обувки, които продаваме годишно, имаме само 0,4% рекламации за проблем с обувките. Това е абсолютен рекорд!"

Виж още

Няма намерени резултати

Дългият път до мястото, където Bestard e днес, не винаги е бил прав и лесен, но от самото начало те са били верни на една много ясна и проста философия, и начин на работа, който вероятно е най-ценното наследство завещан още от бащите им:

  • винаги да правят ботуши с най-високо качество и най-модерната технология която е възможна в момента;
  • да се концентрират върху това, което знаят и правят най-добре, и винаги да държат на подобряване, и внимателно вслушане във всеко съвет, даден ни от нашите потребители, експерти и собствени крака;
  • да бъдат с отворен ум, гъвкави и да работят в екип с нашите дистрибутори, агенти, доставчици и експерти, които продават техните стоки;
  • винаги да държат краката си на земята (във всяко значение на думата) и да произвеждат обувките, които обичат да носят.

По този начин те продължават стъпка по стъпка своя растеж, печелейки доверието на клиентите в продължение на повече от 60 години.