Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Bach - Цени - Продажби

BACH е една от малкото компании, които не са превърнали изцяло любовта към планината в бизнес. Всеки нов модел първо се произвежда в Ирландия, за да може да се тества, да се поправят навреме допуснатите грешки и да се вложат подобрения. BACH е синоним на функционална екипировка, продуктите са леки, здрави и с минимум излишни допълнения. Всеки продукт на BACH е създаден да посрещне специфични нужди и е резултат от години натрупан опит в пътуване, катерене и колоездене. Раниците са създадени и вдъхновени от опита на екипа в Алпите и планините по света сезон след сезон.

Няма вечна раница, и BACH го знаят, но те знаят също, че раниците им са по-здрави от другите. Всички раници имат 5 години гаранция.

Виж още

Няма намерени резултати

Началото на ирландската компания BACH Backpacks е поставено през 1979 година от Jim Hayes в родния му град Kilckney. От този момент нататък компанията преминава през редица трудни периоди, като през 1989 е закупена от швейцарска компания, чиито планове са да наложи марката главно на швейцарския пазар. Нещата обаче не тръгват гладко и основателя Jim Hayes напуска компанията. Това обаче не е краят, през 1995 BACH започва да гради име на пазара, дори Guiness правят бира Kilckney, посветена на тях и постепенно започва да набира инерция. Продажбите растат, а до 2005 BACH остава една от малкото компании за екипировка, чиято продукция се прави изключително в Западна Европа. Те изнасят част от продукцията си във Виетнам едва тогава, като запазват серия от артикули, които и досега се произвеждат в Ирландия.