Телефон 0879 20 20 12 / 0879 20 20 13
Всички марки...

Aliberti - Цени - Продажби

Aliberti е компания за модерна строителна технология и електрическо оборудване - ключове, контакти, вентилатори, звънци и бутони за врати, с 35 годинишно присъствие в Гърция. Тя е създадена с уникална цел да се гарантира качеството, съответната процедура за производството на конкурентни цени на своите продукти и непрекъснато усъвършенстване, така че да покрие нарастващите нужди на своите клиенти.

Виж още

Няма намерени резултати

Фирма Aliberti, е в състояние да проектира и създава напълно конкурентни продукти в сферата на електрическите ключове, контакти и други. В допълнение, тя има потенциал да подкрепи пълното следпродажбено обслужване на своите продукти, като предлага незабавен отговор на всяка нужда на своите клиенти. Aliberti осигурява пълно и сигурно решение за всякакво изискване относно електрическите системи. Всички нейните продукти могат да се настройват към старо строителство, което има нужда от реконструкция.
Съоръженията във фабрика с площ 6.100 кв.м. са напълно оборудвани с машини от съвременния тип, които гарантират абсолютната качеството, тъй като фирмата е сертифицирана по ISO 9001, за перфектен дизайн и прецизна доставка на своите продукти.